Hovedseksjon

AKS i ferien

skolestengt AKS

- Alle barn som skal på AKS i ferier må være påmeldt. Det holder ikke å ha AKS plass. Dette er fordi vi trenger å vite hvor mange som kommer slik at vi kan tilpasse bemanning og aktiviteter best mulig. Baseleder sender alltid ut ferieprogram og link til påmelding i god tid før ferien.

Unntaket er nye 1. klassinger som skal starte på AKS i ukene før skolestart i august. De kan komme fra den dagen de har søkt plass uten egen feriepåmelding. 

- De som har heldagsplass kan være på AKS i hele åpningstiden alle dager. Barn med halvdagsplass kan kun være på AKS to dager i uken i ferier. I inneklemte dager kan de være en halv dag. 

- I feriene har vi annet opplegg enn vanlig. Vi har mer tid og kan dra på lengre utflukter og gjøre andre aktiviteter enn vi gjør i hverdagen. Program for ferier legges ut på basenes egne sider her på skolens hjemmesiden når de er klare. Siden til BASE 1, siden til BASE 2 og siden til BASE 3 OG 4

Det er viktig at dere leser programmet nøye slik at dere vet hvor vi er ifht levering og henting hvis vi er på tur. 

- Hvis ikke annet er oppgitt skal barna ha med to matpakker hver dag når AKS er heldagsåpent. Følg med på ferieprogrammet for andre beskjeder. 

- AKS åpner 1. august (eller påfølgende arbeidsdag) og har heldagsåpent frem til skolen starter. NB! De to siste arbeidsdag før skolestart er AKS stengt pga planleggingsdag. Fra skolen starter sommerferien har vi åpent hver dag frem til 1. juli. I høstferien og vinterferien har AKS heldagsåpent. I påsken og juleferien har vi åpent de dagene som ikke er helligdag. Husk at barna må være påmeldt for å komme. 

Hvis feriedagene blir lange når dere er hjemme; ta en titt på aktivitetene til høyre på siden :-)

Om noen trenger en prat ifbm ferier på AKS, ta gjerne kontakt med baseleder eller AKS leder Merete