Velkommen til førskoledag

Glade skoleelever, illustrasjon

Til årets skolestartere.

Fredag 8.juni skal vi ha førskoledag her på Nordpolen. Vi starter kl. 09.00 og avslutter kl 11.00. Du skal få møte oss voksne og de andre elevene som skal begynne på skolen
Vi møter deg ved trappa i den store skolegården og roper opp navnet dit og navnet til de andre. Dere vil bli delt inn i tre førskolegrupper. Etterpå går vi til klasserommet. Der blir det samling, tegning og noen lette oppgaver. Vi skal ha en liten matpause, så ta med deg matpakke og noe å drikke.

Når du er sammen med lærerne og de andre barna skal foreldrene på foreldremøte. Vi håper du kan komme og vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Til dere som er foresatte til årets skolestartere.

Dere inviteres til informasjonsmøte på torget fra kl 09.30. På møtet vil vi blandt annet informere om skolen, aktivitetsskolen (AKS) og skolestart til høsten.