Skoleåpning for 1.-4.trinn

Gutt og jente, med skoleelementer

Mandag åpner skolen igjen for 1.-4.trinn og vi gleder oss veldig til å se dere.
Vi vet ennå ikke når det blir at 5.-10.trinn kan begynne på skolen, men målet er at alle elevene skal komme på skolen før sommerferien.

Her er en liten video dere kan se sammen om skolestarten og hva som er viktig å huske på!

Skolehverdagen

Skolehverdagen vil bli anderledes enn det den var før, du kan lese mer om det her.
På bakgrunn av smittehensyn skal elevene starte på ulike tider:
             1.trinn 08.30-13.00
             2.trinn 08.15-12.45
             3.trinn 08.45-13.15
             4.trinn 09.00-13.30

Det er viktig å møte presis og læreren vil komme ut og hente elevene på avtalt møtested. Dere vil få beskjed av kontaktlærer hvor dere skal møtes.
Dørene til skolen vil låst, det betyr at ingen foresatt kan komme inn i skolebygningen.

AKS

Det vil være endringer i AKS-tilbudet. Det vil bli redusert åpningstid. Det er ikke åpent for elevene på, siden alle elevene skal møtes når skoledagen starter. AKS stenger hver dag kl. 16.00. Det vil heller ikke bli servert mat eller frukt, så det er viktig at elevene har med seg to måltider, en til skolen og en til AKS, og drikkeflaske.

Renhold

Toaletter og andre fellesarealer vil rengjøres flere ganger pr dag. Dørhåndtak etc, som man ofte er i kontakt med, vil bli tørket av og rengjort jevnlig gjennom hele skoledagen.  Elevene skal vaske hender etter hver gang de har vært ute. Det er vasker, flytende såpe og papirhåndklær i alle klasserom.

Elevene kan ikke ha med leker og kosedyr etc hjemmefra. Utstyr som brukes på skolen, vil bli fordelt på grupper og rengjort jevnlig.

Fravær

Det kan være elever eller familiemedlemmer som vil være definerte inn i risikogrupper. Dersom ditt barn, eller en i barnets familie, er i en risikogruppe, ber vi dere ta kontakt med lege for avklaring og dokumentasjon. Gi beskjed til Gunhild. Vanlig fravær meldes kontaktlærer som vanlig.

Er du bekymret kan du kontakte sosiallærer Hilde på tlf: 482 86 231 eller helsesykepleier Hege Beate på tlf: 911 84 486