Kjære foreldre og foresatte på Nordpolen skole

Skrivebok og penn

I dag starter vi opp med hjemmeskole og vi er spente på hvordan dette blir.

Vi har jobbet på spreng for å finne gode løsninger og har brukt tiden på å lage bra opplegg for alle elevene våre.

Lærerne er tilgjengelig for elevene på Showbie (for barnetrinnet) eller Teams (for ungdomstrinnet) hver dag fra kl. 09.00. Lærerne følger opp skolearbeidet og holder dere oppdatert om opplegget for de enkelte klassene.

Ta kontakt med kontaktlærer om du lurer på noe. Gi oss gjerne tilbakemelding på hvordan skoledagen har gått.

Statsministeren holder pressekonferanse for barn kl. 10.30 i dag. Om dere ønsker å se den, finner du den her.

Lykke til med hjemmeskolen!

Annen informasjon

Skolen er stengt til og med torsdag 26. mars 2020. Alle møter og utleie er avlyst. Kontoret er delvis bemannet – ring før du kommer!

Undervisning på skolen
Hovedregelen er at du/dere må være hjemme med barna i denne perioden, men det er noen unntak for elever med foresatte i nøkkelroller i kritiske samfunnsfunksjoner og særlig sårbare elever (les mer om dette på skolens hjemmeside)

Er du innenfor en av disse kategoriene eller har spørsmål rundt dette, kan du ta kontakt med assisterende rektor, Gunhild, på tlf.922 97 327

Påvist koronasmitte?
Dersom du eller dine barn får påvist koronasmitte, eller blir pålagt karantene av lege/bydelsoverlege så setter vi pris om dere informerer oss om det. Dere må ikke, men det gir oss en bedre oversikt over situasjonen for våre elever.

De to viktigste smitterådene gjelder fremdeles
Husk håndvask og god hoste/nysehygiene hjemme også!

Kan barna fortsatt leke sammen med andre barn?
For å begrense smittespredning, må kontakt med andre mennesker begrenses.
Les rådene her

Annen bemanning
Administrasjonen kommer til å være sporadisk bemannet gjennom perioden. Ring: 22 09 80 60 for å sjekke om noen er her. Vi svarer på epost, men kanskje ikke med en gang.

Om Showbie og Teams
Showbie og Teams opplever en enorm pågang. De jobber med å øke kapasiteten nå som flere land er i gang med hjemmeskole. De første dagene kan vi oppleve at Showbie og Teams har noe nedetid. Dette vil endre seg i løpet av kort tid.

Videre informasjon
De siste dagene har informasjonen endret seg ofte og mye, og våre kanaler ut har vært ustabile så mye av informasjonen har kommet forsinket ut. Vi beklager det, og dere må ha litt tålmodighet med oss.

Dette er en nasjonal og internasjonal krise, og vi vet heller ikke helt hva som venter rundt neste sving. Men skjer det noen endring som påvirker oss, så får dere vite det også.

Ta vare på hverandre, vær litt ute og les mange bøker. Og husk å se dere over skulderen, og se om noen i nærheten trenger hjelp i denne rare -og for noen svært vanskelige- situasjonen.