Invitasjon til førskoledag

Gutt og jente illustrasjon

Invitasjon til førskoledag og foreldremøte ved Nordpolen skole torsdag 3. juni 2021

 

Førskoledagen blir litt annerledes enn vi pleier, men vi gleder oss fremdeles! Piknik med barnehagene måtte dessverre avlyses, men vi inviterer til førskoledag hvor vi følger smittevernveileder med tanke på gjennomføring med forbehold om å måtte avlyse hvis Osloskolen kommer over på rødt nivå.
 

Det betyr at vi vil dele førskoledagen i to, hvor halvparten av elevene kommer klokka 09.00 og halvparten kommer klokka 11.30. Barna møter sammen med foresatt, men går inn i bygget i sammen med barn fra sin barnehage.

09.00: Askeladden, Ragnas hage, Oscar Bråten, Sagene barnehage, Espira Grefsen, Dynekilen, Bjølsen, Barnas hus, Espira Torshovdalen, Seilduken

11.30: Torshovtoppen, Thor Olsen, Nordpolen Fus, Hallènparken, den franske barnehagen, Margarinfabrikken, Lilleborg, Badebakken og andre barnehager

 
Det er anledning for foresatte å følge inn i skolegården, men dere kan dessverre ikke være med inn i skolebygget. Vi kommer ikke til å rope opp navnene eller hilse på barna enkeltvis, men kommer til å rope opp barnehagene og ta en tur inn i klasserommene med barna. Etter en time blir barna fulgt ut i skolegården og hentes av dere. Barna skal ikke ha med seg matpakke, men bør ha med seg egen vannflaske og fargeblyanter (pennal).  
 
Digitalt foreldremøte: Dere inviteres til et foreldremøte på teams onsdag 2. juni klokka 17.00.  På møtet vil vi blant annet informere om skolen, aktivitetsskolen (AKS) og skolestart til høsten.
Bruk denne linken for å bli med på foreldremøtet.