17.mai på Nordpolen skole

17. mai tog Karl Johan.

15.mai

Det blir leker for 1.-4.klassingene på skolen i skoletiden. Barna kan gjerne pynte seg.
Korpset spiller for de første gruppene. Lekene blir i skolegården og vi vil passe på smittevernreglene.

17.mai kl.08.00

Flaggheising, hilsen fra rektor og tale fra elevrådet. Torshov janitsjar spiller.
Arrangementet er ikke åpent for publikum, men blir streamet på skolen sin facebook-side. Søk på Nordpolen skole og trykk "like" før 17.mai, så får du se det!

17.mai kl.13.00

Hele Norge synger nasjonalsangen! Stå der du er og vær med å syng. Korpset dukker opp et sted i bydelen og spiller.

Digitalt 17.maitog

Det blir laget en film med elevinnslag, flaggheising og taler, korpset og glimt fra lekene på skolen. Filmen blir tilgjengelig på skolens nettside og skolens facebook-side på 17.mai.